...desto bättre soppa? Tror inte det! Jag har arbetat själv under många år och lyckats att ro ganska omfattande projekt och kunder i hamn framgångsrikt.

Min filosofi är att behärska alla delar själv. Här är originalframställning, copy, AD, projektledning, webproduktion och viss fotografering samlat under samma hatt - min! Detta är kostnadseffektivt för mina kunder och bekvämt för mig själv - mindre diskussion och mera produktion... Talande är också att de flesta av mina kunder är familjeföretag som kräver resultat för varje krona.

Nytta har jag också av min bakgrund som säljare och produktchef i livsbranschen - Kavli - och som nordisk reklamchef för Levi Strauss. Från reklamköpare till producent. Resultatet är att jag vet vad som fungerar och plockar fram detta!

Välkommen att kontakta mig för en diskussion om vad jag kan göra för er. Kika också på Två Gamla Uvar - en troligen unik kombination reklambyrå och rutinerad marknadschef i ett paket!

Här får ni hälsa på husets hund Isa - en pigg dvärgschnauzer som verkligen gör skäl för begreppet ”stor hund i litet format”, ett kraftpaket i kompaktformat med de störres kvaliteter och kompetenser men med den lilles snabbhet, flexibilitet och effektivitet.
En beskrivning som stämmer in på Wessne R&M också...